Tu ce schimbari ti-ai propus sa faci in 2016?

Noul an aduce cu el si o lista de schimbari pe care dorim sa le facem in decursul acestuia in materie de beauty si lifestyle. Fie ca ne propunem sa nu mai mancam seara, sau ne promitem ca vom face mai mult sport, fie ca ne dorim o schimbare in ceea ce priveste aspectul exterior, toate aceste dorinte nu trebuie uitate in agenda si ignorate.

Chocolat Salon vine cu cateva propuneri de schimbari pe care, poate ti le doresti, dar nu ti-ai gasit curajul sau timpul de a le pune in aplicare.

CHOCOLAT-SALON-SPA-COAFOR-RALUCA-LAZARUT (20)Poate ca ti-ai dorit dintotdeauna sa iti schimbi tunsoarea, dar teama ca nu-ti va sta bine sau ca vei regreta pierderea parului pe care te-ai chinuit sa-l lasi lung, te-au impiedicat. Schimbarea tunsorii, insa, nu trebuie sa fie neaparat una drastica, spun specialistii Chocolat Salon. Acestia stiu ce tunsoare ti se va potrivi, in functie de fizionomia fetei, iar o simpla taiere a varfurilor, sau crearea unui breton, iti pot da un aer fresh, nou si multa incredere.

CHOCOLAT-SALON-SPA-COAFOR-EXTENSII-DE-PAR-NATURAL-BALMAIN-RALUCA-LAZARUT (6)

Sau poate ca in anul 2016 iti doresti un par mai bogat, mai lung si mai voluminos, care poate deveni realitate la Chocolat Salon cu ajutorul extensiilor din gama Balmain sau Hairtalk si desigur, cu indemanarea si profesionalismul Hair-stylist-ilor nostri.

CHOCOLAT-SALON-SPA-RITUAL-IMPACHETARE-CU-CIOCOLATA-RALUCA-LAZARUT (15)

Anul 2016 poate fi de asemenea, anul in care iti vei gasi acel timp care pare intotdeauna insuficient pentru a te relaxa, de a evada din contidian, dupa o zi sau o saptamana grea la serviciu. La Chocolat Salon te asteapta o gama completa de servicii SPA care iti stau la dispozitie.

CHOCOLAT-SALON-SPA-EXTENSII-DE-GENE-FIR-CU-FIR-XTREME-LASHES-RALUCA-LAZARUT (8)

Extensiile de gene fir cu fir nu sunt un trend nefondat, acestea avand scopul de a infrumuseta si de a accentua frumusetea ochilor, asadar, daca iti doresti o schimbare in ceea ce priveste partea de beauty, extensiile de gene sunt varianta ideala, comoda si accesibila, de a-ti evidentia trasaturile.

Anul 2016 este despre tine, despre frumusete si ingrijire, despre Chocolat Salon!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *