Xtreme Lashes

gene 3Gene lungi, curbate si bine definite – reperul frumusetii feminine, inca din vremea Egiptului antic si pana in zilele noastre. De aceea, pentru o privire misterioasa, data de gene frumoase si lungi, iti sugeram extensiile de gene fir cu fir.

In ultimul secol, tendinta spre genele lungi si curbate s-a accentuat foarte mult, femeile apeland fie la mascara, fie la gene false. Acum insa, extensiile de gene se afla in topul tendintelor de infrumusetare in tari precum Franta si SUA, si devin din ce in ce mai mai mult un motiv strans legat de notiunea de frumusete a ochilor.

Recomandari:

– Pe durata aplicarii genelor, daca purtati lentile de contact, va rugam sa le scoateti.
– Daca inainte de aplicare alegeti sa va demachiati singura, nu folositi demachiant pe baza de ulei. Este de preferat ca aceasta operatie sa fie facuta la salon cu produse speciale.
– Rezervati-va timp si pregatiti-va cu rabdare deoarece operatiunea dureaza cca. 1:30 – 2 ore.
– Este recomandata intretinerea genelor (reumplerea) o data la aproximativ 2-4 saptamani.
– Extensiile de gene se indeparteaza numai de catre specialist cu o solutie speciala.
– Evitati contactul cu apa in primele 48 ore de la aplicare.
– Evitati contactul cu radiatiile excesive UV (solar) in primele 48 ore de la aplicare.
– Pentru 48 de ore evitati ca extensiile de gene sa intre in contact cu apa fierbinte sau cu aburul. O scurta sedere la sauna de exemplu ar putea deteriora extensiile de gene.
– Desi nu este nevoie de rimel, il puteti folosi fara nici o problema. Nu folositi un rimel rezistent la apa. Va recomand, totusi, aplicarea lui doar la varfuri.
– Folositi numai demachiant de ochi fara ulei, pe baza de apa si clatiti cu apa rece. Va recomandam produsele speciale Xtreme Lashes disponibile in salonul Chocolat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *