Desert cu ciocolata si dovleac

Recomandarea culinara de azi este cea a unui desert neobisnuit pe baza de ciocolata si dovleac.

Nu ai nevoie decat de:

Chocolate-Pumpkin-Pie-Truffles_3

  • un sfert de cana de piuree de dovleac
  • 6 lingurite de unt de cocos
  • 2 lingurite de sirop de artar
  • un sfert de lingurita de extract de vanilie
  • un varf de praf de scortisoara
  • si inca unul de sare
  • ciocolata topita

Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei. Intr-un bol, amesteca ingredientele mentionate, pana cand se creaza o pasta omogena. Pune totul la congelator pentru o jumatate de ora sau pentru cat de mult ii trebuie amestecului sa iti permita sa faci mici bilute cu mana.  Dupa ce faci bilutele din amestec, cufunda-le in ciocolata topita, dupa care totul trebuie sa intre la congetor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *