Coloreaza-ti Universul! Incepe cu unghiile tale!

Un look ingrijit acopera nu doar aspecte ce tin de o haina si o eticheta anume sau de un pantof in tendinte.

Un look ingrijit se masoara din cap pana in picioare si se analizeaza in amanunt. Astfel, specialistii Chocolat Salon, doresc sa iti reaminteasca de importanta unei manichiuri corecte.

Se spune ca unghiile pot tine locul cartii de vizita, mai ales in situatia strangerii mainii unei alte persoane. In functie de cata atentie acorzi in rutina de ingrijire a unghiilor, poti trece drept o persoana de incredere sau, dimpotriva, poti inspira neseriozitate. Fara a merge mai departe in aceste convingeri comune, stim cu siguranta ca manichiura te  poate ajuta sa iti exprimi mai bine personalitatea. O manichiura perfecta nu este doar obligatorie pentru o femeie care vrea sa arate mereu bine ci are rolul unei declaratii de stil.

Nu este vorba doar despre a fi la moda sau a nu fi in trend. Atunci cand vorbim despre ingrijirea unghiilor, tendintele au o amploare mult mai mare. Unghiile sanatoase sunt mai importante decat un trend.

Trebuie sa stii si ca odata cu inceperea sezonului cald, au iesit la iveala culori puternice si vibrante, culori menite sa iti lumineze ziua indiferent de vremea de afara. Vino la Chocolat Salon si alege-ti culorile care te definesc! Redescopera impactul pe care il poate avea o manichiura in completarea tinutei si da culoare vietii tale!

Lasa-ti mainile pe mainile noastre si coloreaza-ti Universul la Chocolat Salon!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *