SFATURI DE MAKE-UP

  Armonia figurii si transformarea ei prin machiaj a fascinat din cele mai vechi timpuri culturile omenirii. Ultimii ani aduc cu sine produse revolutionare de machiaj, prin care se pot obtine look-uri dramatice sau epatante, totul la un detaliu incredibil. In acelasi timp, un machiaj inspirat are intotdeauna un impact major in conturarea figurii si atenuarea imperfectiunilor.

Stilistii si make-up artistii Chocolat iti pot recomanda, in tandem cu produsele pentru ingrijirea tenului, cele mai potrivite machiaje de zi, de seara sau pentru ocazii speciale, oferindu-ti totdata sfaturi utile pentru rutina ta zilnica. Adoptarea unui machiaj profesional se face in urma consultarii clientei, dar si alaturi de hairstylist, pentru a obtine o linie cat mai unitara in look-ul dorit.

Detaliile care contribuie la aspectul ingrijit si poate, de ce nu, perfectionist, fac parte din chipul nostru si au nevoie de o atentie deosebita intotdeauna.

 Genele lungi, bine definite si curbate reprezinta un reper al frumusetii feminine inca din vremea Egiptului antic. In ultimul secol, tendinta spre genele lungi si curbate s-a accentuat foarte mult, femeile apeland fie la mascara, gene false, extensii de gene sau permanent de gene, produse care au schimbat radical perceptia asupra frumusetii ochilor.

Sprancenele (impreuna si alaturi de gene) si ele contribuie la echilibrul estetic al intregii fizionomii umane.

De asemenea, sprancenele au o mare contributie si in comunicare, in mimica fetei: sprancene ridicate – inseamna mirare, sprancene incruntate – suparare, sprancene destinse – calm, o spranceana ridicata – ironie, etc.

Sprancenele ideale sunt arcuite, dese, simetrice si bineinteles, naturale. Pentru a obtine sau a mentine toti acesti parametri este nevoie de o ingrijire permanenta si de multe ori de artificii precum pensarea sau vopsirea sprancenelor.

Ceea ce trebuie tinut minte este: sunt anumite actiuni pe care le intreprindem la nivelul chipului nostru si e bine sa nu le facem singuri. Nu ne referim aici la o aplicare de crema sau masca ci vorbim despre acele actiuni care pot aduce modificari expresivitatii si mimicii, modificari care ar putea marca negativ interactiunile ulterioare. De aceea, este bine ca mereu sa consulti un specialist inainte de a lua o decizie!

Indiferent ca doresti un simplu machiaj sau cauti o schimbare, Chocolat Salon is the place to be!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *