MOTIVE SA VII LA CHOCOLAT

Servicii de calitate la preturi corecte

Centrul de infrumusetare si ingrijire Chocolat ofera o gama completa de servicii de beauty, styling si ingrijire corporala: coafor, frizerie, cosmetica, tratamente faciale, machiaj, manichiura, pedichiura, manichiura-pedichiura SPA, unghii teghnice GEL, SPA, impachetare cu ciocolata, masaj, modelare corporala, electrostimulare, vacuum, bioptron.

Chocolat Salon se adreseaza deopotriva femeilor, barbatilor si copiilor si le pune la dispozitie o multitudine de servicii profesionale de cea mai buna calitate.

Pentru ca raportul calitate-pret trebuie sa fie intotdeauna unul echitabil, Chocolat Salon a ales sa practice, inainte de toate, PRETURI CORECTE care sa exprime atentia pe care o acordam clientilor si increderea pe care o primim din partea lor. Ca sa rasplatim aceasta loialitate, am realizat si programul de oferte permanente si promotii lunare.     

Produse de top

La Chocolat, fiecare din tehnicieni va poate oferi consiliere in privinta celor mai potrivite produse profesionale pe care le punem la dispozitie. In fiecare domeniu, Chocolat Salon a ales sa lucreze cu cele mai prestigioase branduri internationale folosite cu succes de milioane de persoane din intreaga lume. Produsele comercializate apartin in exclusivitate segmentului de uz profesional, destinat saloanelor de infrumusetare, SPA-urilor si clinicilor de estetica si modelare corporala.

Produsele profesionale cu care specialistii nostri lucreaza si pe care le puteti achizitiona si dumneavoastra pentru uz personal, provin din cele mai noi game ale laboratoarelor: Morrocanoil, Joico, Senscience, Academie Scientifique, Juliette Armand, OPI.

Specialisti pregatiti de orice provocare

Specialistii nostri au inteles ca mersul la salon a devenit o necesitate asa ca se ingrijesc de nevoile clientilor la standarde cat mai inalte respectand in aceeasi masura timpul pe care ai dorit sa ti-l acorzi. Stim ca in ziua de astazi timpul este pretios, de aceea acordam o deosebita atentie programarilor si recomandam respectarea acestora atat de catre tehnicieni cat si de catre clienti. Toate eforturile pe care familia Chocolat le depune sunt in favoarea fiecarei persoane care ne trece pragul cu inima deschisa si cu incredere.

Pregatirea profesionala a tehnicienilor trebuie recunoscuta si apreciata la nivelul la care este pusa in practica, zi de zi, la Chocolat Salon. Calitatea esențială a oamenilor pe mâna cărora vă lăsați de fiecare dată  este că, înainte de a fi specialiști, sunt oameni. Atitudinea relaxată și jovială a acestora demonstrează că legăturile umane și interacțiunea sunt pe primul plan pentru noi.

Prin promovarea tandemului frumuseței interioare si frumusetei exterioare înainte de toate, Chocolat s-a detașat de barierele convenționalului în ale saloanelor. Grija pe care o manifestă pentru om mai presus de orice, așează Chocolat Salon în fruntea spațiilor de acest gen.

Igiena si practici corecte

Chocolat Salon garanteaza pentru produsele pe care le foloseste si spatiile si ustensilele pe care le pune la dispozitie. Asigurarea in cadrul salonului a unei igiene corespunzatoare este o cerinta obligatorie.

Desfasurarea procedurilor se face in incinte special amenajate, adecvat iluminate si bine ventilate astfel incat, fiecare client sa se simta atat in siguranta cat si foarte confortabil. Trebuie mentionat si faptul ca Chocolat Salon pune un accent aparte pe curatarea, dezinfectia si sterilizarea instrumentelor folosind produse de cea mai buna calitate, special create pentru realizarea acestor procedee. 

Concept, amplasare si accesibilitate

In conceperea si organizarea Chocolat Salon am avut in vedere pe de o parte profesionalismul echipei de tehnicieni si calitatea produselor folosite, si, pe de alta parte, amenajarea unui spatiu cat mai intim si confortabil. Experienta Chocolat Salon inseamna o atmosfera stylish, creata atat prin atentia acordata detaliilor de interior cat si prin muzica si bauturile pe care vi le punem la dispozitie. In curtea interioara a casei de la nr. 19 am pregatit un spatiu semi-inchis, cu cafenea si proiectii de film, un lounge de care va puteti bucura intre doua sedinte de ingrijire.

Chocolat Salon, se adreseaza deopotriva femeilor, barbatilor si copiilor, iar amplasarea sa intr-o zona centrala, dar linistita si prietenoasa, aproape de barurile, cafenelele si boutiqurile dvs preferate, il face ideal de vizitat la orice ora a zilei: Str. Profesor Ion Bogdan, nr.19, Zona Dorobanti, Polona Sector 1, Bucuresti.

De asemenea, ne recomanda si  programul de functionare de 7 zile pe saptamana in care, va puteti bucura negresit de produsele si serviciile salonului.

Chocolat Salon combina cu succes punctualitatea, calitatea si traditia bunului gust cu ambientul placut care indeamna la relaxare.

Mai mult…

Chocolat Salon te invita sa stai cu ochii in patru dupa ultimele noutati.

Avem pregatite pentru voi, in permanenta, surprize care mai de care: tombola, discount- uri, terapii noi si multe altele.

Tot ce trebuie sa faceti este sa fiti la curent cu activitatea noastra si sa ne urmariti atat pe site cat si pe pagina oficiala de Facebook unde vom anunta constant multe dintre noile noastre actiuni si activitati!

https://www.facebook.com/chocolatsalon.dorobanti

https://chocolatesalon.ro/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *