Bronzare 100% naturala cu HENNA

Indiferent de anotimp, din dorinta de a arata mereu bine, recurgem la diverse metode pentru a transforma pielea alba si palida intr-un ten masliniu numai bun de aratat in orice context social care impune o aparitie placuta si luminoasa.

Clasica metoda de bronzare prin expunerea la soare implica timp liber din belsug, atentie sporita la produsele de protectie si nu in ultimul rand, rezistenta fizica la temperaturi ridicate si actiunea soarelui asupra pielii, si asta doar in sezonul estival.
Odata cu venirea sezonului rece, tot mai multe persoane apeleaza la serviciile solarelor, servicii care, de-a lungul timpului, s-au dovedit a fi cel putin la fel de daunatoare la nivelul pielii ca si razele soarelui.
Din dorinta de a aduce clientilor cele mai bune solutii si produse, Chocolat Salon a ales sa introduca pe lista serviciilor prestate, unul dintre cele mai sigure procedee de colorare a pielii: bronzarea cu henna.
Pentru ca acest tip de bronzare este 100% natural, el este foarte potrivit pentru persoanele care nu se pot expune la soare, dar si pentru cele care sufera de afectiuni cum ar fi dermatita sau vitiligo.  In Maroc, de unde este originara, bronzarea cu henna nu este neaparat un ritual de bronzare, ci mai de graba unul de protectie a pielii impotriva soarelui.Acest procedeu de bronzare tipic oriental lasa un bronz natural, fara nuanta portocalie specifica celorlalte autobronzante. Pudra de henna are ca principal ingredient taninul care, pe langa pigmentarea pielii, are efect de intarire a vaselor sanguine fragile, inchiderea porilor si tonifierea pielii. Henna este sub forma de pulbere si se combina cu apa de trandafiri si un ulei special.
Gomajul se aplica manual, prin miscari circulare, ca un peeling, corpul este infasurat in folie de celofan si se lasa sa actioneze, iar apoi se clateste.Lotiunea de bronzare contine extrase vegetale bogate in vitamine, minerale si oligoelemente cu proprietati astringente, antibacteriene si de protectie, ce contribuie la mentinerea unei bune hidratari a epidermei. Datorita tuturor acestor proprietati ale hennei s-a dovedit faptul ca acest procedeu reprezinta atat crearea unui filtru natural impotriva ultravioletelor cat si un tratament benefic pentru piele.Pentru a avea o piele bronzata constant, aceasta sedinta trebuie sa se faca saptamanal, pe parcursul primelor luni, pana ce se obtine culoarea dorita. Pentru un bronz intens, ai nevoie de 5 sedinte de 2 ori pe saptamana. Apoi, pentru intretinere, se va face o singura sedinta lunar sau la 2 saptamani.
Bronzatul cu henna este indicat mai ales persoanelor cu tenul deschis si care trebuie sa se expuna la soare. Este posibil ca in urma unei sedinte de bronzare cu henna colorarea sa se faca patat. Nu te speria, aceste pete dispar in 3-4 ore. Si pentru ca specialistii Chocolat doresc sa ofere informatii cat mai corecte in ceea ce priveste serviciile pe care le presteaza, trebuie sa precizam si faptul ca bronzarea cu henna este totusi contraindicata persoanelor care au pielea iritata, cu probleme, proaspat epilata, sau persoanelor care au aplicat crema pe corp inainte de bronzare cu minim 6 ore.
Indiferent de sezon, bronzul perfect de ciocolata se obtine doar la Chocolat!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *