CREMA PENTRU DEFINIREA BUCLELOR – Moroccanoil

Indiferent ca este scurt, lung sau de lungime medie, parul cret sau buclat poate fi incredibil de atragator.

Pentru ca specialistii Chocolat stiu cat este de complicat este procesul prin care iti pastrezi o podoaba capilara frumoasa, au venit in ajutorul tau cu o noua solutie!
Parul ondulat sau cret isi poate pierde aspectul cu usurinta. Crema pentru definirea buclelor de la Moroccanoil il aduce inapoi.
Tehnologia avansata activata prin caldura asigura o hidratare intensa si activeaza factorul ce pastreaza forma buclelor si controleaza incretirea timp de mai multe ore. Uleiul de argan si proteinele hidrateaza, descalcesc si imblanzesc buclele, astfel incat parul ramane neted fara a se increti.
Instructiuni de utilizare: Aplicati o cantitate generoasape parul curat si uscat cu prosopoul. Pentru a activa si intensifica buclele, imprastiati parul. Pentru o bucla mai relaxata, permiteti parului sa se usuce in mod natural.
Crema pentru definirea buclelor se poate utiliza si pentru a reimprospata buclele si a reduce incretirea pe parcursul intregii zile. 
Aplicati o pompa de la jumatatea lungimii pana la varfuri si aplicat din nou dupa cum este necesar. Se poate utiliza caldura generata de un difuzor pentru a reactiva factorul de mentinere a buclelor. De asemenea, puteti utiliza placi de styling pentru definirea si coafarea buclelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *